Välkommen till SA Revision

Heltäckande revisionsbyrå med lokal förankring.

Vi bistår med tjänster inom revision, bokslut, företagsekonomisk rådgivning, bolagsbildning samt skatter.

Professionella företagare behöver professionella revisorer.

Om oss

SA Revision AB har 16 anställda, varav sex auktoriserade revisorer och två auktoriserade redovisningskonsulter.

Vi finns i Vara, centralt beläget i Västra Götaland. Med modern teknik har vårt verksamhetsområde vidgats och vi har idag kunder från stora delar av landet men den lokala förankringen utgör tyngdpunkten i vår kundstock. Vi arbetar främst med små- och medelstora, ägarledda aktiebolag samt ekonomiska föreningar. Vi har genom åren utvecklat en specialistkompetens inom den agrara sektorn. I övrigt finns bolagen att hitta i de flesta verksamhetsområden och branscher

Vi har sedan maj 2007 vårt kontor i egen fastighet belägen på Södra Videgatan 8, strax öster om badhusparken.

Bolaget är ett registrerat revisionsbolag hos Revisorsinspektionen.

_i0a02891
_i0a0329
_i0a0345
_i0a0430
_i0a0494
_i0a0995
_i0a1090

Våra tjänster

Vi bistår med tjänster inom revision, bokslut, deklaration, företagsekonomisk rådgivning, bolagsbildning samt skatter.

Lediga tjänster

SA Revision AB tillhandahåller tjänster inom revision, bokslut, skatter och ekonomisk rådgivning. Som ett marknadsledande lokalt alternativ utan tung administration vänder vi oss till små och medelstora företag i Västra Götalandsregionen.

- Professionella företagare behöver professionella revisorer

Vi växer och behöver nu rekrytera en Revisorsassistent eller erfaren Redovisningskonsult till vår verksamhet. 

Vi söker därför nu Dig med ekonomisk högskoleutbildning som tycker att detta låter intressant. Målsättningen är att Du på sikt ska arbeta självständigt med eget kundansvar. Vi är idag 16 anställda och lägger stor vikt vid att Du ska trivas och passa in i vårt gäng. Vi har vårt kontor i centrala Vara samt en filial i centrala Lidköping. Ansökningar mailas till jobb@sarevision.se senast 2020-10-01.

Frågor besvaras av VD Fredrik Hermansson på 0512-10660, alternativt info@sarevision.se

Kontakt

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor.

Vi som jobbar här

Fredrik Hermansson

Auktoriserad revisor

Håller ordning på kontoret, småbarnsfar med ett förflutet som månskensbonde och pendlar från Skövde.

Andreas Jahnstedt

Auktoriserad revisor

Lidköpingsbo och före detta trummis o bandymålvakt. Har aktiva tonåringar och är gärna på sjön när vädret tillåter. Har varit med längst på SA.

Elin WessbergHemmahörande i Saleby med stort intresse för odling och trädgård, testar gärna nya recept både med och utan framgång. Har goda meriter inom mjölkproduktion och boskapsskötsel.

Karin Landqvist

Auktoriserad redovisningskonsult

Nygift fotbollsspelande schlagerfantast från Nossebro, tillbringar semestern i Falkenberg och bakar de godaste bullarna som finns.

Anneli KringlundFlobytjej som gillar att åka motorcykel och gå på musikevenemang med rock´n roll. På kvällarna blir det promenader och läser gärna om ny teknik och forskning.

Daniel JohanssonGrästorpare med intresse för cykling och golf. Kontorets egen barista. Håller sig i framkant med det senaste inom scanning och digitalisering.

Pär Hesselmark

Auktoriserad revisor

Kontorets egna uppslagsverk som är hemmahörande i Levene. Fotbollsentusiast som lagt landslagsdrömmarna på hyllan och satsar istället på en karriär som revisor.

Elisabet AnderssonKontorets första positiva intryck i både entré och telefon. Kommer från Tengene och är en före detta el- och VVS-grossist som gillar att resa till varmare breddgrader.

Tomas Svärdh

Auktoriserad redovisningskonsult

Kallas för ”krokis” och bor i Kroken, Södra Lundby. Är alltid först med det senaste inom sport och teknik. Går gärna till konserthuset för att avnjuta musik o kultur.

Thomas Skytt

Auktoriserad revisor

Brynässupporter från Lidköping som gillar hårdrock och att snickra på sommarstugan men drömmer om att bli slottsherre.

Robin Lennartson

Auktoriserad revisor

Tråvadpôjk som numera är bosatt i Lidköping. Ofta uppe med tuppen och tackar sällan nej till en kopp kaffe. Lunchen spenderas gärna i samband med träning.

Miranda HultströmNybliven mamma och husägare i Lidköping. Gillar yoga och friluftsliv samt ta hand om man och barn.

Ann-Louise Larsson”Rally-Larsson” från Eggvena med ett förflutet som fastighetsmäklare. Använder sin lediga tid till att renovera en avstyckad gård från tidigt 1900-tal.

Anna Ehn

Auktoriserad revisor

Före detta Rotarypresident från Slädene. Driver jordbruk, Ehnrum samt SA´s pausgympa. Sjunger gärna när tillfälle ges och trivs när det är full fart.

Marcus Kallin


Trollhättekille som nyligen skaffat lägenhet i metropolen Vara. Har bott ett år i Australien. Hans passion är att springa långt och då menar vi…jättelångt!

Isabelle Nilsson

Kommer ursprungligen från Grästorp, men bor numera i Vara ihop med sambo. Stort engagemang i Ryda SK - sitter både i styrelsen och springer på dess fina banor.

 

Sverry

Medarbetare som gillar att klippa gräs. Kom till SA våren 2017. Jobbar efter tydliga ramar och behöver sällan tillsägelse. Vinterboende i Grästorp.

Hitta hit


Visa större karta